Кращий спосіб попередження вчинення правопорушень та злочинів – це проведення профілактичних заходів.

Дата: 12.01.2022 16:21
Кількість переглядів: 88

Щомісячно кожного першого та другого вівторка фахівцями відділення із соціальної роботи для сім’ї, дітей та молоді комунального закладу «Великолепетиський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)» Великолепетиської селищної ради проводиться соціально-профілактична та роз’яснювальна робота, адже, як відомо, кращий спосіб попередження вчинення правопорушень та злочинів – це проведення профілактичних заходів.

Фото без опису

Так і цього місяця,  4 та 11 січня 2022 року, спільно із завідувачем сектору «Великолепетиське бюро правової допомоги» відділу безоплатної правової допомоги Каховського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Кривовяз Ю.М. з особами, засудженими до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі, проведені лекторії та індивідуальна робота з тематикою: «Насильство в сім’ї: соціально-правова сутність та засоби протидії». Тема насильства в сім’ях є досить актуальною, оскільки щороку в світі від домашнього насильства страждають мільйони громадян, особливо жінки та діти.

          Серед учасників заходів розповсюджені листівки та буклети з відповідною тематикою, які допоможуть громадянам у випадках вчинення щодо них насильницьких дій та мають на меті профілактику вчинення насильства у сім’ях, підкреслюючи, що будь-які прояви насильств над людиною, незалежно від статі, є грубим порушенням її прав.

    

Комунальний заклад «Великолепетиський територіальний      
 центр соціального обслуговування (надання соціальних
послуг)» Великолепетиської селищної ради»
 Директор  Г. ЗІНЧЕНКО

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь