Різдвяна коляда – це духовний скарб, який стирає кордони.

Дата: 12.01.2022 16:39
Кількість переглядів: 110

Традиційно, 11 січня 2022 року велика дружна творча родина КПНЗ «Великолепетиська  дитяча школа мистецтв» гостинно запросила друзів на  святковий концерт «Різдво крокує світом». На вході до зали кожного глядача чекав приємний сюрприз – різдвяні пряники та ялинкові прикраси – янголята.

Фото без опису

Піднесено та розкішно славив Різдво Христове вокальний квартет у складі Пономарьової Олени, Капличної Ольги, Кострової Світлани та Кривцун Аліни, Велично прозвучала композиція «Різдвяні дзвони» у виконанні ансамбля народних інструментів, керівник Наталія Литвиненко, соліст Бойко Єгор (фортепіано). А коляда ширилась, раділа і плакала, славила новонародженого Ісусика, його Пресвяту матір Марію, Бога Великого Триєдиного, благала  дарувати щастя й долю людям, волю і розквіт Україні... Святковий настрій підтримали: Каплична Ольга з всесвітньовідомим  «Щедриком» композитора Миколи Леонтовича, фортепіано, вокальний ансамбль викладачів з відомою колядкою «Що то за предиво», керівник Ірина Березань, Дмитренко Єва, Соломка Владислав, Ігор Ільєнко, маленькі колядники під керівництвом Наталії Москаленко, вокальний ансамбль «Долоньки», керівник Олена Пономарьова. Надзвичайно емоційно та зворушливо виконала пісню «Чи знала ти, Марія» Акопян Діана. Родзинкою вечора став виступ дитячого хору, який прославляв народження маленького Ісуса різними мовами, керівник Олена Пономарьова.

Концертна програма не обмежилася виступами лише учнів та викладачів  школи . На свято завітали гості – викладачі Горностаївської школи мистецтв з музичним дарунком  від Кушнаренко Анни та Домнінської Тетяни. Надзвичайно тепло глядачі зустрічали Сергія Лук’янчука, який виконав неймовірно красиву композицію «Аве Марія» Й.Баха- Ш.Гуно, та родину Чмихало з вишуканою «Французською колядкою».

Півтори години естетичної насолоди від бездоганного виконання колядок та різдвяних пісень промайнули, як одна мить. Публіка не втомлювалася аплодувати, й раз за разом було чутно радісні вигуки «Браво!».

 На завершення концерту з вітальним словом виступив настоятель Свято-Миколаївського храму протоієрей Василій Шмигельський.

«Хай ця зірничка в Різдвяні свята несе все щастя до Вашої хати, здоров'я, втіхи, пошани від світу, багатства, долі і многая літа!» – побажала на завершення ведуча Ольга Безочества.

За інформацією КПНЗ «Великолепетиська  дитяча школа мистецтв»

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь