Вітаємо переможців І обласного етапу змагань з туристсько-спортивних походів серед учнівської та студентської молоді

Дата: 12.01.2022 16:43
Кількість переглядів: 385

З метою поглиблення знань з історії, культури, природи рідного краю з 08 по 22 грудня 2021 року проведено І обласний етап змагань зі спортивних туристських походів серед учнівської та студентської молоді.

У Змаганнях взяли участь 29 туристських груп учнівської молоді Олешківської, Скадовської, Херсонської, Генічеської, Голопристанської міських громад; Великолепетиської, Новотроїцької селищних громад; Новомиколаївської сільської громади та комунального закладу «Центр туристсько-краєзнавчої творчості учнівської молоді» Херсонської обласної ради. Загальна кількість учасників – 318 осіб.

Вітаємо вихованців гуртків «Юні туристи», «Компас» комунального закладу «Великолепетиський центр дитячої та юнацької творчості» Великолепетиської селищної ради та керівника груп Рогачова Юрія Вікторовича з двома почесними  І місцями в І обласному етапі змагань з туристсько - спортивних походів серед учнівської та студентської молоді. На підставі рішення суддівської колегії  І обласного етапу  гуртки нагороджені  двома дипломами  комунального закладу «Центр туристсько-краєзнавчої творчості учнівської молоді» Херсонської обласної ради у номінації  «пішохідний туризм» 2 ступеня складності - похід до Карпат та  1 ступеня складності по Каховському району.   Бажаємо подальших яскравих  перемог!

Приємно відзначити, що вихованці КЗ «Великолепетиський центр дитячої та юнацької творчості» Великолепетиської селищної ради мають можливість подорожувати територією всієї України, на власні очі побачити її красу, доторкнутися до історії і традицій найвіддаленіших куточків нашої Батьківщини. Саме так, не словом, а ділом, і виховуються справжні патріоти своєї землі!

 Щиро бажаємо вихованцям та Юрію Вікторовичу нових звершень та цікавих подорожей та подальших яскравих  перемог!

Педагогічний колектив Великолепетиського центру дитячої та юнацької творчості, вдячні батьки

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь