Новорічні дива

Дата: 12.01.2022 16:53
Кількість переглядів: 171

Новий рік і святочні дні – час справжніх чудес і чарівництва, адже вони мають величезну позитивну енергетику.

З метою пропагування української національної культури у всій її різноманітності та світового культурного надбання в Україні та при підтримці Міністерства культури та інформаційної політики України у цей період на Всеукраїнському двотуровому конкурсі мистецтв «Новорічні дива» Бойко Анна, вихованка хореографічного гуртка «Грація» комунального закладу «Великолепетиський центр дитячої та юнацької творчості» Великолепетиської селищної ради здобула диплом Лауреата ІІ премії в номінації «Сучасна хореографія» у віковій категорії 12-14 років з хореографічною композицією «Спогад». Слід зазначити, що конкурс зібрав майже 1500 учасників з різних куточків України. 

Вихованка Тетяни Іванівни Рогожі вкотре продемонструвала свою майстерність і танцювальний хист . Журі високо оцінило її виступ , артистизм та запальний характер, образність та яскравість костюму. Вітаємо Анну! Бажаємо наснаги та завзятості, а світ барвистої мови танцю нехай додасть кольорових відтінків на квітучому творчому шляху.

Приємно спостерігати за викладачем, який вкладає в дітей частку свого серця і намагається передати свою несамовиту любов до танцю дітям!

За інформацією комунального закладу «Великолепетиський центр дитячої та юнацької творчості»

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь