Великолепетиська громада отримала новенький санітарний автомобіль

Дата: 20.01.2022 13:38
Кількість переглядів: 372

Жителі старостинських округів Великолепетиської територіальної громади тепер в рази швидше отримуватимуть невідкладну медичну допомогу сімейних лікарів та необхідну своєчасну госпіталізацію.

Фото без опису

Вдасться це завдяки сприянню Сергій Козир - народний депутат України, який власне сьогодні передав громаді новенький санітарний автомобіль, попередньо залучивши кошти з субвенції на соцеконом розвиток.

«Саме медичній сфері на рівні Президента та Уряду сьогодні приділяється багато уваги, і в моїй роботі розвиток цієї галузі займає пріоритетне місце. Як і обіцяв, перші кошти з субвенції на соцеконом розвиток були направлені на придбання транспортних засобів для лікарів, адже їм потрібно оперативно виїжджати на виклики, особливо в період боротьби з корона вірусом» наголошує Сергій В’ячеславович.

Урочисто, разом з представниками інших громад, службове авто приймав селищний голова Максим Колокот.

Радіємо, що піклування про наших жителів в пріоритеті у народного обранця. Щиро бажаємо Сергію Козирю успіхів та нових звершень у подальшій роботі.

Цього ж дня санітарний легковий автомобіль було передано Великолепетиському Центру первинної медико-санітарної допомоги.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь