Великолепетиська селищна рада
Херсонська область, Каховський район

Податкова інформує. У 2021 році скарбниця Великолепетиської громади отримала  близько 69 мільйонів гривень податків і зборів

Дата: 24.01.2022 08:48
Кількість переглядів: 106

Як повідомили у відділі координації та моніторингу доходів бюджету  Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, протягом минулого року скарбниця Великолепетиської селищної територіальної громади отримала для свого розвитку та забезпечення соціальних потреб мешканців близько 69 млн гривень податків і зборів. Це майже на 13,2 млн гривень перевищує показники 2020 року.

Фото без опису

Основною складовою Великолепетиського бюджету у 2021 році став податок на доходи фізичних осіб. Його сплачено 37,8 млн гривень.

Крім того, важливими джерелами наповнення місцевого бюджету є надходження від сплати єдиного податку ? близько 12 млн гривень, та плати за землю ? більш ніж 12,5 млн гривень.

Податківці зазначають, що системне наповнення дохідної частини бюджету базується, перш за все, на сумлінному ставленні до сплати податкових зобов'язань свідомих платників. А сплачені до бюджетів місцевих громад податки сприяють розвитку інфраструктури, забезпечують достойне фінансування соціальної сфери, покращення рівня життя громади.

 

Пресслужба Головного управління
ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь