Податкова інформує. У 2021 році скарбниця Великолепетиської громади отримала  близько 69 мільйонів гривень податків і зборів

Дата: 24.01.2022 08:48
Кількість переглядів: 63

Як повідомили у відділі координації та моніторингу доходів бюджету  Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, протягом минулого року скарбниця Великолепетиської селищної територіальної громади отримала для свого розвитку та забезпечення соціальних потреб мешканців близько 69 млн гривень податків і зборів. Це майже на 13,2 млн гривень перевищує показники 2020 року.

Фото без опису

Основною складовою Великолепетиського бюджету у 2021 році став податок на доходи фізичних осіб. Його сплачено 37,8 млн гривень.

Крім того, важливими джерелами наповнення місцевого бюджету є надходження від сплати єдиного податку ? близько 12 млн гривень, та плати за землю ? більш ніж 12,5 млн гривень.

Податківці зазначають, що системне наповнення дохідної частини бюджету базується, перш за все, на сумлінному ставленні до сплати податкових зобов'язань свідомих платників. А сплачені до бюджетів місцевих громад податки сприяють розвитку інфраструктури, забезпечують достойне фінансування соціальної сфери, покращення рівня життя громади.

 

Пресслужба Головного управління
ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь