На спільному засіданні постійних депутатських комісій

Дата: 24.01.2022 11:32
Кількість переглядів: 345

Перше у новому році спільне засідання постійних депутатських комісій Великолепетиської селищної ради пройшло досить продуктивно але дещо незвично. Цього дня у тестовому режимі депутати спробували систему електронного голосування «ГОЛОС», придбану та технічно освоєну селищною радою напередодні.

Фото без опису

Про що йде мова?

«ГОЛОС» – це електронна система голосування, апаратно-інформаційний комплекс, котрий забезпечує можливість автоматизації повного циклу роботи ради в процесі підготовки та проведення засідань, публікації результатів та аналізу роботи депутатів і ради.

Отож, тепер у кожного депутата в руках планшет з трьома кнопками: «За», «Проти», «Утримався». Великі стопи паперових документів для проведення сесії вже не потрібні, бо для ознайомлення з проєктом рішення достатньо просто обрати необхідний файл з переліку і вся відповідна інформація відкриється на екрані.

Як пройшло тестування?

Рухаючись питаннями порядку денного депутати зрозуміли, що її використання значно пришвидшить процес голосування на сесії. Також усі присутні виявили низку інших переваг в програмі. Зокрема таких як швидка реєстрація за допомогою логіна та пароля, можливість записатися на виступ, внести пропозиції до порядку денного та відразу побачити результати голосування на екрані.

Зрештою що розглядали на засіданні?

Постійними депутатськими комісіями було детально розглянуто та обговорено усі питання, які пропонується винести на розгляд чергової 19 сесії, що відбудеться наступного тижня.

Зокрема депутати:
- заслухали запропоновані зміни до переліку послуг, що надаються через відділ «Центр надання адміністративних послуг» Великолепетиської селищної ради;
- обговорили програму «Молодь Великолепетищини» на 2022-2024 роки;
- погодили проєкт рішення про затвердження тарифів на соціальні послуги, які надаються КЗ «Великолепетиський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг)»;
- обговорили проєкти рішень про перейменування закладів загальної середньої освіти
- розглянули великий блок земельних питань та інші.

 

Надія Кучеренко, головний спеціаліст з інформаційної діяльності Великолепетиської селищної ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь