Великолепетиська селищна рада
Херсонська область, Каховський район

Новенька техніка для громади

Дата: 24.01.2022 14:05
Кількість переглядів: 420

Днями до Великолепетиської громади було доставлено установку для ямкового ремонту асфальтобетонних покриттів. Отож зовсім скоро наші дороги ремонтуватимуться значно швидше та якісніше, а головне - власними силами, без залучення сторонніх підрядників і організацій.

Фото без опису

Придбання нової техніки для нашої громади відбулося за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення  заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій (Додаток 1 до розпорядження Кабінету Міністрів України від 28 жовтня 2021 р. № 1337-р). Щиро дякуємо за сприяння у даному питанні народному депутату України Павлу Павлішу, який відгукнувся на відповідне звернення від селищного голови Максима Колокота. Така техніка для нашої громади є вкрай необхідною,  адже сприятиме прискоренню робочого процесу по якісному ямковому ремонту.  

Довідково: Новітнє «латання» ям відбувається в кілька етапів. Спеціальна конструкція в лічені секунди видуває з ями пил та сміття. Далі дно ями заливається спецемульсією. І третій етап – «задування» ями сумішшю емульсії та гранвідсіву.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь