Роботи з ліквідації снігової негоди

Дата: 26.01.2022 15:41
Кількість переглядів: 376

З початку тижня на території Великолепетиської громади неабияк засніжило. Роботи з прогортання снігу та посипання доріг і тротуарів тривають. Протягом двох днів працівники з благоустрою селищної ради приступали до робіт з четвертої години ранку. Прогортали та посипали протиожеледною сумішшю пішохідні зони селища, автобусні зупинки, шлях через міст.

Фото без опису

Спецтехнікою Великолепетиського Сількомунгоспу та райавтодору прогорталися і посипалися дороги селища (вулиці, якими рухається місцевий автобус, центральні вулиці). Прогорнуто під’їзди до Малої Лепетихи та Князе-Григорівки, тривали роботи з прогортання та розчищання снигу на вулицях усіх старостинських округів.

Спецтехніку Великолепетиського райавтодору було направлено для прогортання шляху до Катеринівського старостинського округу. Роботи проведено завдяки оперативному погодженню даного питання Великолепетиською селищною радою з ДУ «Місцеві дороги Херсонщини».

Вкотре наполегливо звертаємося до підприємців та керівників усіх установ, закладів на території громади. Розчищайте сніг та вчасно посипайте протиожеледною сумішшю свої прилеглі території.

Шановні жителі Великолепетиської громади! Будьте обережними і уважними на вулицях. Бережіть себе та своє життя!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь