Великолепетиська селищна рада
Херсонська область, Каховський район

Тиждень пожежної безпеки «Вогонь – ворог, вогонь –друг»

Дата: 28.01.2022 09:37
Кількість переглядів: 182

З 24 по 31 січня 2022 року у комунальному закладі «Великолепетиський центр дитячої та юнацької творчості» проходить тиждень пожежної безпеки «Вогонь – ворог, вогонь –друг».

Фото без опису

У рамках тижня, 25 січня 2022 року проведено зустріч з начальником караулу 12ДПРЧ 4-го ДПРЗ ГУ ДСНС України в Херсонській області Шостаком Євгеном Юрійовичем з працівниками ЦДЮТ.

Під час лекції було розглянуті загальні питання пожежної безпеки у навчальних закладах, правила поведінки дітей та викладачів у разі виникнення надзвичайної ситуації.

Також увагу приділено темі поведінки людини на льоду, роз’яснено алгоритм дій у разі потрапляння під кригу або рятування людини, що потрапила під кригу.

Окрім цього, в процесі лекції присутнім було доведено будова вогнегасників, їх призначення та принцип роботи. Наочно показано особливості застосування вогнегасника.

Усім присутнім були роздані пам’ятки з пожежної безпеки.

Фото без опису

Ніхто не застрахований від надзвичайної ситуації. Всі ми можемо стати учасниками небезпечних подій по неволі. Для того щоб прищепити людям навички дій в результаті НС, і проводяться подібні заходи.

Керівники гуртків проведуть інформаційну роботу з даної теми зі своїми вихованцями.

За інформацією КЗ «Великолепетиський центр дитячої та юнацької творчості»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь