Великолепетиська селищна рада
Херсонська область, Каховський район

Великолепетиська районна філія активно розпочала роботу у новому 2022 році

Дата: 31.01.2022 08:45
Кількість переглядів: 198

Адміністратор щодня реєструє осіб, що втратили роботу та звертаються до Служби зайнятості за допомогою у працевлаштуванні. Кар’єрні радники з кожним безробітним в тандемі опрацьовують підходящі вакансії та планують шляхи прискорення працевлаштування. Вже чотири безробітних з початку року працевлаштовані.

Фото без опису

Продовжується робота за договорами минулого року. Закінчують навчання 5 безробітних за професією «Озеленювач» та будуть працевлаштовані за набутими знаннями у Великолепетиській селишній раді. 

Сформована перша група слухачів 2022 року курсів підвищення кваліфікації сільськогосподарського напрямку, яка почне навчання в онлайн режимі вже наприкінці січня.

Консультанти по роботі з роботодавцями співпрацюють з кожним керівником підприємств індивідуально. Нагадують про вимоги законодавства та інформують про нові нормативні документи. Активно збирають актуальні вакансії та опрацьовують перспективну потребу роботодавців у кваліфікованих робітниках.

Служба зайнятості є посередником між роботодавцями та шукачами роботи. Тому ми кожного дня готові  надати допомогу в укомплектуванні робочих місць кваліфікованими кадрами, в підготовці робітників за найактуальнішими професіями, та в підборі підходящої роботи безробітним.

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь