Робоча зустріч із медичними працівниками

Дата: 08.02.2022 16:06
Кількість переглядів: 281

Обов’язки директора комунального некомерційного підприємства «Великолепетиська лікарня» тимчасово буде виконувати  Олена Марченко. Про це повідомив селищний голова Максим Колокот під час робочого візиту до медичного закладу 7 лютого.

Фото без опису

«Термін дії контракту з Ольгою Чістіковою завершився, - зауважив очільник громади на зустрічі з медичними працівниками, - тому, доки триватиме конкурсна процедура на заміщення вакантної посади, лікарню очолюватиме медичний директор Олена Іванівна. Не зважаючи на різні труднощі я щиро дякую за роботу Ользі Олександрівні, адже знаю, працювати у час реформ дуже важко».

На зустрічі з медиками було обговорено ряд поточних робочих питань. Зокрема, начальник відділу соціально-культурної сфери та економічного розвитку селищної ради Тетяна Трохименко поінформувала присутніх про стан справ щодо укладених лікарнею договорів на пакети медичних послуг. Також усіх було ознайомлено з основними аспектами фінансової спроможності підприємства.

 Під час зустрічі медичні працівники запитували про особливості нарахування нової базової заробітної плати у 2022 році, порушили питання тісної співпраці первинної та вторинної ланок медицини громади. У контексті обговорення цього питання було наголошено на обов’язковості налагодження зв’язку в роботі між сімейними лікарями та вузькими спеціалістами, зокрема задля стабільного прийому пацієнтів на виїздах у старостинські округи.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь