У День визволення Великої Лепетихи від німецько-фашистських загарбників відбулося урочисте покладання вінків та квітів до пам’ятних знаків, Братських могил

Дата: 08.02.2022 16:39
Кількість переглядів: 292

8 лютого, у День визволення Великої Лепетихи від німецько-фашистських загарбників відбулося урочисте покладання вінків та квітів до пам’ятних знаків, Братських могил.

Фото без опису

Саме у цей день прийшов мир, за який заплачено ціною життя мільйонів українців. Все далі відходять ті грізні роки, але не згасає пам’ять про тих, хто віддав заради перемоги власне життя.

Схилити голови перед пам’яттю наших воїнів, прийшли керівництво громади, представники ветеранських організацій, об'єднаного районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, представники комунальних закладів і структурних підрозділів селищної ради.

Зробивши невеликий екскурс в історію визволення Великої Лепетихи, до присутніх звернувся директор Великолепетиського селищного народного краєзнавчого музею ім. О.І. Ціпко Микола Марченко. Полеглих захисників згадали добрим словом, подякували за героїчну перемогу і квітучу землю.

У ці зимові дні ми вкотре повертаємося своєю зболеною, але світлою пам'яттю до того вистражданого та довгоочікуваного часу визволення нашої Великолепетищини. Згадуємо імена, що навіки вписані в історію Великолепетиського краю власною кров'ю, бронзою й гранітом обелісків та людською пам'яттю.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь