Керівники комунальних закладів звітували виконавчому комітету

Дата: 09.02.2022 14:42
Кількість переглядів: 583

Днями відбулося чергове засідання виконкому селищної ради під головуванням Великолепетиського селищного голови Максима Колокота. На засіданні розглянуто 11 питань.

Фото без опису

Зокрема, заслухано звіти керівників комунальних закладів: директора Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Галини Зінченко, директора Великолепетиського музею Миколи Марченка, директора Великолепетиського центрального будинку культури Тетяни Хребтової, директора Великолепетиської дитячої школи мистецтв Ірини Березань. Підсумовуючи обговорення звітів, голова громади зазначив позитивні зміни і запевнив, що і надалі вимагатиме і всіляко сприятиме розвитку кожного комунального закладу, адже їх робота спрямована на розвиток населення, його творчого потенціалу.

Як у народі говорять: «Не хлібом єдиним», не лише вчасні зарплати та пенсії потрібні всім нам. Аби почуватися щасливо, людина має розвивати свій внутрішній світ, жити в гармонії з собою і іншими. Бути справжніми Людьми, а не механічними Споживачами земних благ вчать нас заклади освіти і культури, турбуються про людей похилого віку у Терцентрі – тож вони виконують велику місію і наша щира вдячність їм за це.

Також члени виконкому
- схвалили зміни до Програми соціального захисту населення Великолепетиської селищної ради на 2021-2023 роки, які, зокрема стосуються виплати грошових винагород воїнам-афганцям до Дня виведення військ з Афганістану та учасникам АТО і ООС до Дня захисника України
- заслухали і схвалили звіт про виконання бюджету Великолепетиської селищної територіальної громади за 2021 рік
- погодили співфінансування на придбання шкільного автобуса для комунального закладу «Великолепетиський опорний ліцей» Великолепетиської селищної ради.
- затвердили протокол засідання місцевої комісії Великолепетиської селищної ради для формування пропозицій щодо потреби в субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, підтримки малих групових будинків та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа та розглянуто ще низку питань стосовно життєдіяльності громади.

Автор: Світлана Павліченко, головний редактор суспільно-політичної газети «Таврійські вісті»



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь