Завершена робота над переоформленням ще одного стенду в музеї

Дата: 11.02.2022 13:03
Кількість переглядів: 83

Шановні друзі! В музеї завершена робота над переоформленням стенду «Воїни інтернаціоналісти. Більшість фотографій «афганців» згруповані в два блоки по 8 світлин в А4 форматі. Крім того між ними і нижче розміщені фото колажі Лисенка Віктора і Філіпенка Сергія Андрійовича в тому ж форматі. Поруч з останнім фото колажі Мошенця Володимира Григоровича і миротворців Земляного Олексія Сергійовича і Меткалова Юрія Івановича, які перебували в миротворчій місії ООН в Іраці.

Фото без опису

В останньому рядку розміщені фотографії на могилах загиблого Мєдвєдєва Олександра Миколайовича (1987), і померлих після повернення з Афганістану додому Зубача Василя Олексійовича (1990), Шекмара Василя Васильовича (1997), Завадського Сергія Олександровича (2003), Бровка Петра Петровича (2005), Коноваленка Віктора Леонтьєвича (2008), Мішанина Миколи Григоровича (2014), і Полиги Віктора Петровича (2016). Фотографія померлого в 2021 році Рябченка Анатолія Андрійовича з чорною косою полоскою розміщена в другому блоці «афганців», а Писаренка Григорія Вікторовича на груповій фотографії воїнів інтернаціоналістів.

Всі фотографії ламіновані.

Крім того на стенді нижче фотографій розміщені подаровані Земляним Олексієм Сергійовичем музею куфія (арафатка), егалем та подарований ниж Марченку М. М. набір іракських монет. Баклажка, алюмінієва кружка, солдатський котелок, гранатомети тощо.

Директор музею

М. М. Марченко.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь