Великолепетиська селищна рада
Херсонська область, Каховський район

Жителька Великої Лепетихи  Шашликова Світлана Миколаївна отримала почесне звання «Мати-героїня».

Дата: 11.02.2022 15:53
Кількість переглядів: 1046

Жителька Великої Лепетихи  Шашликова Світлана Миколаївна отримала почесне звання «Мати-героїня». Багатодітну маму, яка народила та виховала шістьох дітей, привітали з державною нагородою у Великолепетиській селищній раді 11 лютого.

Фото без опису

Перший заступник голови Каховської районної державної адміністрації Андрій Лиман спільно з селищним головою Максимом Колокотом виконали приємну місію - згідно Указу Президента України «Про присвоєння почесного звання «Мати-героїня»» вручили Світлані Миколаївні посвідчення та нагрудний знак.

Вручаючи посвідчення, Андрій Вікторович висловив вдячність багатодітній мамі за вагомий внесок у справу виховання підростаючого покоління, самовіддану материнську працю, а також побажав тепла та затишку в родині. «Мати-героїня» - не просто державна нагорода, а знак глибокої вдячності та поваги до материнства – підкреслив селищний голова.

Світлано, Миколаївно, вся наша Великолепетиська громада також вітає Вас з цією почесною нагородою! Бажаємо Вам  здоров’я, злагоди та сімейного добробуту. Нехай Вас завжди зігріває тепло людської вдячності, а будні і свята наповнюються радістю та любов’ю рідних.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь