Великолепетиська селищна рада
Херсонська область, Каховський район

Жителька Великої Лепетихи  Шашликова Світлана Миколаївна отримала почесне звання «Мати-героїня».

Дата: 11.02.2022 15:53
Кількість переглядів: 1038

Жителька Великої Лепетихи  Шашликова Світлана Миколаївна отримала почесне звання «Мати-героїня». Багатодітну маму, яка народила та виховала шістьох дітей, привітали з державною нагородою у Великолепетиській селищній раді 11 лютого.

Фото без опису

Перший заступник голови Каховської районної державної адміністрації Андрій Лиман спільно з селищним головою Максимом Колокотом виконали приємну місію - згідно Указу Президента України «Про присвоєння почесного звання «Мати-героїня»» вручили Світлані Миколаївні посвідчення та нагрудний знак.

Вручаючи посвідчення, Андрій Вікторович висловив вдячність багатодітній мамі за вагомий внесок у справу виховання підростаючого покоління, самовіддану материнську працю, а також побажав тепла та затишку в родині. «Мати-героїня» - не просто державна нагорода, а знак глибокої вдячності та поваги до материнства – підкреслив селищний голова.

Світлано, Миколаївно, вся наша Великолепетиська громада також вітає Вас з цією почесною нагородою! Бажаємо Вам  здоров’я, злагоди та сімейного добробуту. Нехай Вас завжди зігріває тепло людської вдячності, а будні і свята наповнюються радістю та любов’ю рідних.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь