Учитель року-2022

Дата: 15.02.2022 16:20
Кількість переглядів: 146

Лютий 2022 року знов дав привід для гордощів освітянській спільноті. Саме минулий тиждень став визначальним у конкурсі "Учитель року-2022",що стартував ще в грудні 2021. Нашу громаду на обласному етапі представляли педагогині Великолепетиського опорного ліцею -Лариса Зелінка (номінація "Біологія") та Олена Смокотіна (номінація " Мистецтво").

Фото без опису

Учасниці конкурсу подолали випробування: практична робота, майстер-клас та урок, продемонструвавши високий рівень педагогічної майстерності з організації освітнього процесу в дистанційному режимі. Такі завдання дали змогу учасникам продемонструвати професійну компетентність, методичну майстерність, мобільність мислення та творчість. Журі оцінювало гнучкість педагогічного мислення педагогів; їх уміння моделювати зміст навчання; здатність до формування ключових та предметних компетентностей в учнів та продукування альтернативних дидактичних матеріалів; доцільність порад учням та розроблених рекомендацій для вчителів. До речі,за висновками журі,Лариса Зелінка виявила високий рівень предметно-методичної компетентності .

Конкурс позаду,а наша громада має можливість щиро привітати лауреата обласного етапу конкурсу Ларису Миколаївну та абсолютну переможницю Олену Миколаївну. Упевнені,що Олена Смокотіна достойно представить нашу громаду й Херсонщину на всеукраїнському рівні.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь