«Навіки з пекельним осколком в душі…»

Дата: 16.02.2022 09:13
Кількість переглядів: 133

15 лютого 2022 року в комунальному закладі «Великолепетиський центральний Будинок культури» на честь 33-ї річниці виведення радянських військ з Республіки Афганістан та Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав відбулась тематична концертна програма «Навіки з пекельним осколком в душі…».

 

До воїнів-інтернаціоналістів з привітальним словом звернувся селищний голова Максим Колокот, який подякував ветеранам локальних війн за доблесне служіння та виконання військового обов’язку, побажав усім міцного здоров’я, невичерпної енергії, добробуту та миру. Також, Максим Вікторович вручив нагрудні знаки воїнам-інтернаціоналістам. Медаллю «За відвагу в Афганській війні» нагороджені : Вдовиченко В. Д., Хатункін В. О., Бургун А. В., Слабко С. І., Герасименко М. М., , Ясинський С. І., Стрюк А. І., Козік С. І., Меткалов П. М., Пархоменко С. І. Орденами «Ветеран війни в Афгані» нагороджені Процик М. І. та Кравців В. Г., медалями «За благодійність» - Страха А. М. та Пагубу В. С.

Під час заходу селищний голова Максим Колокот та голова спілки ветеранів Афганістану Василь Вдовиченко підписали Меморандум про взаємодію та співробітництво між Великолепетиською селищною радою та громадською організацією Великолепетиська територіальна організація

Привітали учасників зібрання підполковник І відділення Каховського територіального Центру комплектування та соціальної підтримки Олександр Лукомець та головний зберігач фондів музеїв комунального закладу «Великолепетиський народний краєзнавчий музей ім.. О. І. Ціпко» Світлана Марченко, які висловили щирі слова поваги воїнам та також побажали присутнім здоров’я та миру.

Слова вітання на честь воїнів-інтенаціоналістів лунали від голови Великолепетиської територіальної організації української спілки ветеранів Афганістану Василя Вдовиченка. Також він вручив від української спілки ветеранів Афганістану Почесну грамоту селищному голові Максиму Колокоту та Подяки місцевим приватним підприємцям за активне сприяння діяльності Великолепетиської територіальної організації української спілки ветеранів Афганістану, медаллю «За звитягу» нагороджений воїн-інтернаціоналіст Мошенець В. Г., медаллю «За вірність та терпіння» Осоченко Н. Я.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять про всіх загиблих воїнів.

Тематичні концертні номери прозвучали у виконанні Володимира Мікули, соліста Великолепетиського ЦБК та Захара Кострова.

Завершився захід спільним виконанням усіх присутніх неофіційного гімну ветеранів Афганістану «Віват, Шураві».

По закінченню концерту, учасники святкового заходу поклали вінки та квіти до Пам’ятного знаку воїнам-інтернаціоналістам.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь