Урочисто відкрито капітально відремонтовані їдальню та харчоблок КЗ "Великолепетиський опорний ліцей" Великолепетиської селищної ради

Дата: 18.02.2022 08:25
Кількість переглядів: 968

17 лютого у Великолепетиському опорному ліцеї запрацювала оновлена їдальня. З моменту введення в експлуатацію будівлі освітнього закладу, а це понад тридцять років тому, капітального ремонту їдальня та харчоблок зазнали вперше.

Фото без опису

Цього дня школа радо зустрічала гостей. Завітав на урочисте відкриття відремонтованих приміщень і селищний голова Максим Колокот. Разом із директором закладу Антоніною Глобою урочисто перерізали червону стрічку. Видихнули з полегшенням: нарешті їдальня приймає дітей.

Звісно першими та найголовнішими гостями відремонтованого приміщення стали учні. З великим захватом дітлахи сідали до столу, смакували гарячими, апетитними стравами, до слова, приготованими також за оновленим меню (від Євгена Клопотенка).

І не дарма під час обіду малеча зацікавлено роздивлялася навкруги. Адже тепер їдальня світла, яскрава простора. На стінах та підлозі укладено плитку, здійснено ремонт стелі, замінено світильники, найближчим часом очікуються для приміщення і новенькі меблі.

У харчоблоці проведено ремонт системи водовідведення та каналізації, замінено вентиляційну систему, фізично зношене і морально-застаріле освітлення, кухонне обладнання. Зроблено ремонт усіх складських приміщень, забезпечено правильне сусідство різної продукції в окремих холодильниках та коморах. Створено санітарно-гігієнічні умови для працівників харчоблоку.

Нагадаємо, виконання капітального ремонту стало можливим завдяки програмі «Спроможна школа для кращих результатів», у рамках якої навчальний заклад отримав субвенцію із державного бюджету обсягом 2 218 800 грн. 15% від загальної кошторисної вартості проєкту проспівфінансовано з бюджету Великолепетиської територіальної громади. Вагому підтримку та допомогу від самого початку заклад отримав від селищного голови Максима Колокота, народного депутата України, а на той момент ще голови Херсонської обласної державної адміністраціїСергія Козиря, від начальника управління освіти і науки облдержадміністрації Тетяни Юшко, нинішнього губернатора області Геннадія Лагути.

Щиро радіємо таким приємним змінам у наших закладах. Дякуємо за докладені зусилля у проведенні капремонту усім причетним, а батькам за терпіння і розуміння. Далі – більше!

Автор:Надія Кучеренко, головний спеціаліст з інформаційної діяльності Великолепетиської селищної ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь