Великолепетиська громада приєдналася до проєкту «Активні парки – локації здорової України»

Дата: 18.02.2022 15:09
Кількість переглядів: 148

Великолепетиська громада приєдналася до загальнодержавного соціального проєкту Президента України «Активні парки – локації здорової України».
Фото без опису


 У рамках  реалізації проєкту, у  парковий зоні центру Великої Лепетихи облаштовано спортивну локацію. Там наявні тренажери, спортивні знаряддя та елементи, зокрема, бруси, шведська стінка, координаційна лінія, вільний простір для тренувань без знаряддя.

Важливим елементом проєкту є спеціальний інформаційний стенд. Нещодавео він був розміщений і в нашому парку, а біля кожного елемента – табличка з QR-кодом.
Якщо відсканувати QR-код на смартфоні відкриється онлайн платформа з вправами на даній локації. Відео-інструкції з комплексами вправ різної складності надаються провідними спортсменами та відомими особистостями.

Отож реалізація проєкту в громаді має створити умови для самостійних занять фізичною культурою і спортом всіх верств населення.

Довідково:
«Активні парки» – це один з проєктів, що входить у загальнонаціональну програму Президента України Володимира Зеленського «Здорова Україна». Мета проєкту – зробити спорт доступним для громадян та залучити різні групи населення до оздоровчої рухової активності у місцях масового відпочинку.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь