Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі попереджає про діяльність шахраїв у Херсонській області.

Дата: 23.02.2022 13:49
Кількість переглядів: 99

Платники податків Великолепетиської та Рубанівської територіальних громад повідомляють, що 22.02.2022 невідома особа жіночої статі, яка представляється начальником Великолепетихської ДПІ, телефонує бізнесменам громади, користуючись номером 099-473-51-46 та просить надати їй грошову допомогу у сумі 15 000 грн. для не проведення перевірок таких платників податків працівниками податкової служби.

Фото без опису

В телефонній розмові пропонується здійснити перерахування коштів на картку «Монобанк» №5375 4141 2482 9432, яка належить Бутенку Артему.  

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі звертає увагу всіх платників податків, що Великолепетиська ДПІ, як і інші ДПІ області, здійснює виключно сервісне обслуговування платників податків. 

Діяльність ДПІ ГУ ДПС не містить функцій та процедур, пов’язаних з організацією та проведенням перевірок платників податків.

Вчергове звертаємо увагу платників податків на неможливість та неприйнятність ситуацій вимагання неправомірної вигоди працівниками ДПС. Закликаємо бути уважними і ні в якому разі не піддаватись на провокації шахраїв! Не перераховуйте кошти шахраям!

У разі можливості, при отриманні подібних пропозицій, звертайтесь із заявами до підрозділів Національної поліції.

Нагадуємо номер телефону 0552-427699 та адреси електронних поштових скриньок kherson.vzvk@tax.gov.ua та kherson.vp@tax.gov.ua., за допомогою яких ви завжди можете повідомити про відомі вам корупційні правопорушення, здійснені працівниками ГУ ДПС у Херсонській області,  Автономній  Республіці  Крим  та  м. Севастополі.   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь