Великолепетиська селищна рада
Херсонська область, Каховський район

Звернення Великолепетиського селищного голови з приводу загострення воєнної ситуації та введення воєнного стану на території України станом на 08:00 24 лютого

Дата: 24.02.2022 10:30
Кількість переглядів: 425

Шановна Великолепетиська громадо! Звертаюся до усіх вас у зв’язку з загостренням воєнної ситуації та введенням воєнного стану на території України.

Фото без опису

За повідомленням Управління з надзвичайних ситуацій і цивільного захисту населення Новокаховської міської ради, вранці 24 лютого відбувся артилерійський обстріл з боку Криму по військових об’єктах та військовій інфраструктурі.

Просимо вас максимально не панікувати!

Підготуйте підвальні приміщення, зберіть документи, гроші, предмети першої необхідності та продукти харчування, інші необхідні речі. Попередьте про небезпеку родичів, сусідів, надайте допомогу людям похилого віку.

Будьте готовими до укриття в підвальних приміщеннях та обмежтеся пересуванням на великі відстані до окремого повідомлення!

Слідкуйте за інформацією лише з перевірених джерел, у тому числі: офіційні  сторінки - Президента України, Херсонської обласної державної адміністрації, Великолепетиської селищної ради, а також обласні засоби масової інформації:  телеканал «Скіфія», радіо «Таврія 100.6 фм».

Усі працівники виконавчих органів влади працюють у штатному режимі. Протягом дня ми будемо постійно повідомляти оновлену  інформацію.

Селищний голова Максим КОЛОКОТ

Відеозвернення селищного голови на сторінці фейсбук.

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь