Повідомляємо про впровадження комендантської години на території селищної ради та початок роботи патрулів

Дата: 28.02.2022 17:24
Кількість переглядів: 109

До уваги жителів Великолепетиської громади! Повідомляємо про впровадження комендантської години на території селищної ради та початок роботи патрулів (Розпорядження селищного голови)

Фото без опису

Відповідно до з указу Президента України «Про введення воєнного стану в Україні» від 24 лютого 2022 року №64/2022, закону України «Про правовий режим воєнного стану», керуючись статтею 21, пунктом 20 частини четвертої статті 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Запровадити на території Великолепетиської селищної ради комендантську годину з 20:00 год до 06:00 год.

2. Заборонити перебувати в певний час доби на вулицях та в громадських місцях селищної ради без спеціально виданих перепусток та посвідчень під час воєнного стану з метою встановлення та підтримки громадського порядку.

3. Запровадити патрулювання групи забезпечення, контролю та додержання законності на території громади із числа цивільних осіб, які залучені на добровільній основі для патрулювання та забезпечення порядку та спокою серед цивільного населення, унеможливлення актів мародерства в нічний та вечірній період доби.

Вже відсьогодні під час комендантської години наші патрулі із числа добровольців будуть вести патрулювання у всіх населених пунктах громади.

Інформація щодо складу, кількості та обов’язків патрулів буде згодом.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь