Допоможемо один одному

Дата: 11.03.2022 08:48
Кількість переглядів: 634

Говорять одна біда зближує та згуртовує людей. При цьому, розставляє все на свої місця, виявляючи доброту, щирість та порядність одних і повну байдужість інших.

У складний воєнний час ви, жителі нашої Великолепетиської громади показали, що ваші серця чуйні і щирі до земляків, що ви здатні допомогти і підтримати не зважаючи ні на що. Кожен по-своєму, кожен з великою душею.

З моменту оголошення про початок збору допомоги пройшло декілька днів. За цей час до доброї справи долучилося багато з вас. Необхідну допомогу, якої вкрай потребували, вже отримали одинокі малозабезпечені пенсіонери та малозабезпечені родини, сім'ї, які опинилися у складних життєвих обставинах, підопічні територіального центру.

Було зібрано багато продуктів харчування, завдяки чому, лише по селищу на сьогоднішній день вдалося сформувати близько 100 пакетів допомоги (половину вже роздано). Не обділені увагою і старостинські округи громади, де збір та роздача продуктів відбувається на місцях (організовують процес старости).

Щиро дякуємо Малолепетиському ТОВ "ВІК" - Мельнику Володимиру і Панченку Миколі за надані 750 кг крупи арнаутки (роздано людям, що її потребували, по всій території громади), жителям Катеринівського старостинського округу за молоко для князегригорівців, Юлії Голді за надані продукти харчування та миючі засоби (магазин "Даринка"), жителям Князегригорівського старостинського округу за картоплю. Дякуємо депутату селищної ради Любові Таран, яка самостійно розвозила людям свіжу рибу, підприємцю Миколі Ловчаніну, який забезпечив найнеобхіднішими товарами жителів, що найбільше потребують допомоги і проживають на території в районі магазину. А такожа всім-всім жителям, які зверталися до пункту збору і допомагали чим тільки могли. Багато з вас просили не називати прізвищ, тому без зайвих слів ми щиро дякуємо кожному, хто не залишився осторонь.

Окремі слова подяки висловлюємо працівникам Великолепетиського територіального центру соціального обслуговування населення, керівнику Зінченко Галині Павлівні, які повністю взяли на себе відповідальність за всі організаційні питання збору і роздачі допомоги, є рушіями і волонтерами такої світлої, доброї справи.

Формування списків тих, хто потребує допомоги триває, наразі відпрацьовується список опікунів, багатодітних та малозабезпечених сімей. Щиро дякуємо за співпрацю Службі у справах дітей Великолепетиської селищної ради, начальник Олена Горбач.

Ну і звісно триває збір допомоги. Друзі, розуміємо, що часи складні, запаси їжі та інших необхідних товарів зменшується з кожним днем, та в се ж, хто ще має змогу і бажання допомогти своїм землякам, робіть це, не стійте осторонь (пункт збору - відділення денного перебування терцентру, вул. Чкалова,3).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь