Оперативна інформація станом на 13:30 10 березня

Дата: 11.03.2022 08:51
Кількість переглядів: 116

У Великолепетиській громаді спокійно. Електро та водопостачання працює. Працівниками Сількомунгоспу проводяться роботи по ліквідації поривів на водомережі. Щиро дякуємо за сумлінну роботу.

Фото без опису

- Дехто з підприємців громади починають потроху завозити у магазини товар. По можливості продають крупи, макарони, ковбасні вироби, концерви, цукор та сіль, муку, молочну продукцію, солодощі, м'ясо, яйця тощо. (запитуйте у своїх магазинах). Стабільно щодня завозиться до магазинів хліб місцевої пекарні.

- За інформацією Великолепетиського територіального центру соціального обслуговування продовжується роздача допомоги одиноким малозабезпеченим пенсіонерам (зокрема тим, хто ще досі не отримав пенсію), малозабезпеченим родинам, сім'ям, які опинилися у складних життєвих обставинах. Допомогу у вигляді продуктів харчування вже роздано 132 жителям селища, старостинські округи громади були забезпечені крупою арнауткою.

- На даний момент відомо, що на АЗС всетаки продають пальне. Конкретизувати не будемо, адже ситуація може змінитися будь-якої миті. Саме тому на жаль вчора виникла неприємна ситуація стосовно інформування з даного питання. Селищною радою було оприлюднене повідомлення зі слів директора АЗС, однак після цього ситуація змінилася.

Шановна Великолепетиська громадо! У нас на території все відносно стабільно, спокійно та контрольовано. Зберігайте спокій, поважайте один одного. По можливості не залишайтеся осторонь людей, які сьогодні потребують допомоги. Також просимо бути вкрай обережними, якщо плануєте поїздку за межі громади.

Все буде добре. Тримаймося.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь