Великолепетиська селищна рада
Херсонська область, Каховський район

єЧерга для легкових автомобілів у Дії: Уряд ухвалив зміни до постанови

Дата: 29.02.2024 22:00
Кількість переглядів: 41

Кабінет Міністрів поширив електронну чергу для перетину кордону й на водіїв легкових автомобілів.

Фото без опису

Після розробки відповідного функціоналу вони зможуть бронювати місця в черзі для перетину кордону як через застосунок єЧерга, так і через Дію.

єЧерга вже понад рік працює для вантажівок. У серпні 2023 року почали тестування сервісу й для автобусів. За цей час електронною чергою вже скористалося 802 тисячі транспортних засобів: 756 тисяч вантажівок та 46 тисяч автобусів.

Цифровізуємо процес перетину кордону далі.

Проєкт «Електронна черга перетину кордону» реалізується Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури України у співпраці з Міністерством цифрової трансформації України, Укртрансбезпекою, Державним агентством відновлення та розвитку інфраструктури України, Державною митною службою України та Державною прикордонною службою України за підтримки USAID / UK aid проєкту «Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах/ TAPAS».

За матеріалами Мінцифри


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь