Великолепетиська селищна рада
Херсонська область, Каховський район

🥞 СМАЧНА МАСЛЯНА 🥞

Дата: 27.03.2024 09:15
Кількість переглядів: 71

Масляна - це одне з найстаріших свят слов'янських народів. Справжня смачна і весела забава, яка зберегла свої традиції в наші дні з часів язичницької культури. 

Фото без опису

Тож на передодні Великого посту Херсонський обласний центр народної творчості • ОЦНТ запросив усіх бажаючих  заглибитися в українські традиції  масляничних свят та долучитися до мистецько- кулінарної майстерні "Смачна Масляна"
Протягом цих днів до ОЦНТ надійшло багато фото з млинцями, пирогами та варениками, відео з майстеркласами з приготування смаколиків, та  веселими українскими народними та  святковими масляничними піснями.
У онлайн заході взяли участь представники з Новоолександрівської, Білозерської, Високопільської, Каланчацької,  Голопристанської,  Великолепетиської громад. Міст Херсон, Рівне, Тернопіль, Полтава, м. Вроцлав (Польща), студенти фахових коледжів  кульури і мистецтв міст Суми та Херсон.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь