До чоловіків мобілізаційного віку в Україні та за кордоном має бути справедливе ставлення. Пояснює Центр стратегічних комунікацій

Дата: 24.04.2024 15:28
Кількість переглядів: 15

Фото без опису

Україна призупинила надання консульських послуг за кордоном до часу, поки інформаційно-комунікаційні системи МЗС не будуть змінені відповідно до законодавства про мобілізацію.

▶️ Захист прав та інтересів громадян України за кордоном завжди був і залишається пріоритетом МЗС. Водночас в умовах повномасштабної російської агресії головним пріоритетом є захист Батьківщини.

▶️ Перебування за кордоном не звільняє громадян від обовʼязку перед Батьківщиною. Має бути справедливе ставлення до чоловіків мобілізаційного віку в Україні та за кордоном.

▶️ Обовʼязок оновлювати свої документи в ТЦК існував і до ухвалення нового закону про мобілізацію. Тепер це буде обов’язковою умовою отримання консульських послуг.

▶️ Невдовзі МЗС надасть більш детальні розʼяснення щодо порядку надання консульських послуг у закордонних консульських установах України чоловікам мобілізаційного віку з врахуванням мобілізаційного законодавства.

Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь