Великолепетиська селищна рада
Херсонська область, Каховський район

«Балу» й справді схожий на ведмедя. В кремезному, впевненому у словах та рухах головному сержанті мінометної батареї Сергієві відразу впізнаєш бувалого вояка.

Дата: 14.05.2024 21:04
Кількість переглядів: 58

Фото без опису

Ще б пак, зі своїх 46 років, армії він віддав 10! Спочатку, у 1996-му - його призвали на строкову службу, тоді саме у день відряджання, він мав отримати диплом електрогазозварювальника: «Нічого, після армії видамо», – втішив директор ліцею.

Потім, у складі 57 ОМПБр воював на Донеччині, Луганщині. Своїм другим днем народження рахує 20.08.2017, коли дивом не загинув під чотиригодинним шквальним обстрілом.

31 січня 2022-го, по закінченню контракту «Балу» повернувся додому, до родини. Та перепочинок виявився недовгим. З початком повномасштабної навали Сергій домовившись із дружиною, що повернеться – пішов до територіального центру комплектування.

На запитання, про що мріє, «Балу» відповів досить типово: «Почути золоті слова, що ворог капітулював. Повернутися з перемогою й днів на три на риболовлю, без галасу, без інтернету. Просто віддатися спокою та відчуттю сповненої важкої роботи. Може, найважливішої у цілому житті».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь