Великолепетиська селищна рада
Херсонська область, Каховський район

До уваги військовослужбовців Великолепетиської громади та членів їх родин

Дата: 20.05.2024 19:05
Кількість переглядів: 130

Відповідно до розпорядження начальника Великолепетиської селищної військової адміністрації від 21.12.2023 року № 197 (із змінами, внесеними відповідно до розпорядження № 75 від 21.05.2024 року) затверджена Програма підтримки військовослужбовців Великолепетиської селищної територіальної громади, які брали (беруть) участь в захисті України та членів сімей загиблих військовослужбовців на 2024 рік, заходами якої передбачено:

Фото без опису

  • Надання одноразової грошової допомоги сім'ям учасників бойових дій, бійців-добровольців, а також військовозобов'язаних, які були призвані на військову службу під час мобілізації, на особливий період, на військову службу за контрактом, які загинули після 24.02.2022 року під час виконання бойового задання (несення військової служби) в Україні в розмірі 50 тис. грн.
  • Надання одноразової грошової допомоги військовозобов'язаним або одному із членів сім'ї |військовозобов'язаного, який був призваний на військову службу під час мобілізації, на особливий період, на військову службу за контрактом, бійцям-добровольцям та які отримали поранення за ступенем тяжкості (легкі, середні, тяжкі) під час введення бойових дій (несення військової служби) в Україні, в розмірі від 5 до 40 тис. грн.
  • Надання одноразової грошової допомоги військовозобов'язаним , які після 24.02.2022 року були призвані на військову службу під час мобілізації на особливий період, на військову службу за контрактом та брали або беруть безпосередню участь в районах ведення бойових дій (забезпеченні здійснення заходів з національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії з 24.02.2022 року та по теперішній час) в розмірі 10 тис. грн.

Документи на отримання одноразової грошової допомоги подаються на електрону адресу Великолепетиської селищної військової адміністрації velikolepetihska.va.np@ukr.net власноруч засвідчені заявником та відскановані у формат PDF та відправляються Новою поштою на уповноважену особу.

За детальною інформацією для отримання допомоги звертайтеся за т. 

0990254586


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь