Великолепетиська селищна рада
Херсонська область, Каховський район

Найтиповіші питання у процесі формування е-Посвідчення в Дії

Дата: 06.06.2024 10:58
Кількість переглядів: 62

Фото без опису

🔹Команди Мінветеранів та Мінцифри сьогодні впровадили е-Посвідчення ветерана у мобільному застосунку Дія. Участь в ньому взяли до 10 000 ветеранів, а за результатами тестування переважна більшість е-Посвідчень були успішно згенеровані.

🔹Тестування допомогло виявити найтиповіші питання, які виникають у ході формування. Тож пропонуємо ознайомитися з ними та отримати відповіді на більшість з них.

☝️Послуга недоступна

Ваш податковий номер не пройшов перевірку. Будь ласка, зверніться до банку за яким Ви авторизувалися в Дії, для перевірки даних. Якщо в банку всі дані правильні, зверніться до найближчої податкової.

☝️Реєстр недоступний

Нічого страшного, системи можуть також стомитися і не працювати деякий час через різні обставини.Спробуйте повторити пізніше.

☝️Документ не знайдено (відсутність запису про наданий статус в Єдиному державному реєстрі ветеранів війни)

Якщо Ваш документ не знайдено — це означає, що відомості про Вас не передано до Єдиного державного реєстру ветеранів війни органом, який надав Вам статус згідно з чинним законодавством. На жаль, Мінветеранів не може самостійно отримати дані, надіслані Вами, та ввести їх в реєстр. Такими повноваженнями наділений виключно орган, який надавав Вам певний статус — органи соціального захисту населення або комісії сил безпеки та оборони або міжвідомча комісія з надання статусу учасника бойових дій. Яким саме органом було видано посвідчення Вам, вказано на паперовому посвідченні. Зателефонуйте на Єдину ветеранську лінію Мінветеранів 0 800 505 217 повідомте про такий орган та оператор скаже в який спосіб якнайкраще виправити ситуацію, щоб Ваші дані потрапили до ЄДРВВ.

🔹Якщо Вам було надано статус учасника бойових дій, Ви можете також повідомити Мінветеранів за посиланням https://mva.gov.ua/forma-elektronnogo-zvernennya-gromadyan-1

🔹Ми розуміємо, що можуть виникати певні труднощі напряму зв'язатися з відповідальним командиром в/ч, тому готові допомогти розшукати інформацію про Вас, яка наразі перебуває на шляху до Реєстру.

☝️Неможливо додати фото

Якщо у Вас немає ID-картки або закордонного паспорту для відображення відцифрованого образу обличчя, на жаль, е-посвідчення ветерана не може бути сформовано.

☝️Відсутня повна інформація в Єдиному державному реєстрі ветеранів війни

Якщо Ваш документ знайдено, але е-Посвідчення не відображається через помилки в персональних даних або відсутність оновленої інформації про реквізити паперових посвідчень або документ відображається з помилками, Вам потрібно оновити дані в Єдиному державному реєстрі ветеранів війни.

🔹Детальніше, як це зробити — читайте на офіційному сайті Мінветеранів за посиланням https://mva.gov.ua/.../253-elektronne-posvidchennya-veterana

🔹Послуги реалізуються Мінцифрою спільно з Міністерством у справах ветеранів України за підтримки «Проєкту підтримки Дія», який впроваджується Програмою розвитку ООН (UNDP) в Україні за фінансування Швеції, та за експертної підтримки проєкту DT4UA, що фінансує Європейський Союз та впроваджує E-Governance Academy.

Мінветеранів 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь