Великолепетиська селищна рада
Херсонська область, Каховський район

Всеукраїнська інформаційно-просвітницька кампанія з кібербезпеки “Кібербезпека фінансів”

Дата: 26.06.2024 11:19
Кількість переглядів: 44

Фото без опису

Вас намагалися ошукати в інтернеті?

#КіберПес та #КіберКіт порадять, як уникнути шахрайства та вберегти свої кошти!

Фото без описуПро кампанію:

#КібербезпекаФінансів – це спільна інформаційна освітня кампанія Національного банку України та Держспецзв’язку.  Мета кампанії: поширення знань про правила платіжної безпеки та формування у споживачів фінансових послуг навички захисту фінансових даних у віртуальному просторі.

Під час кампанії ми будемо розказувати, як уберегтися від фішингу, захистити свої акаунти та пристрої, створювати надійні паролі, налаштовувати багатофакторну автентифікацію та іншим правилам безпеки в інтернеті.

Більше половини виявлених в Україні у 2023 році фішингових сайтів походять з росії. Крім військової агресії, триває також гібридна війна у віртуальному просторі. Ми маємо навчитися ефективно протидіяти їй, щоб убезпечитися від випадків шахрайства та втрати коштів.

Проєкт #КібербезпекаФінансів об’єднав навколо себе понад 80 партнерів – банки, платіжні системи, мобільні оператори, мережі магазинів, маркетплейси, АЗС, ТРЦ, інтернет-провайдери, комунальні підприємства, державні установи, асоціація, громадська та міжнародна організації. Ми заручилися підтримкою партнерів, щоб спільними зусиллями розповісти про основні правила платіжної безпеки та кібергігієни якомога більшій аудиторії. Проєкт #КібербезпекаФінансів є продовженням кампанії #ШахрайГудбай.

Метою проведення кампанії є поліпшення обізнаності громадян щодо платіжної безпеки та формування навичок із захисту фінансових даних у віртуальному просторі. Цільова аудиторія: все населення України, яке користується платіжними послугами. Термін проведення кампанії: з 30 травня до 30 вересня 2024 року.

Посилання на сайт кампанії: https://promo.bank.gov.ua/payment-security/

Національний Банк України


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь