Великолепетиська селищна рада
Херсонська область, Каховський район

Відбулось засідання комісії з надання матеріальної допомоги військовослужбовцям Великолепетиської селищної територіальної громади

Дата: 18.07.2024 19:38
Кількість переглядів: 35

Великолепетиська селищна військова адміністрація продовжує турбуватися про військовослужбовців територіальної громади та їх родин.

Фото без опису

Для забезпечення соціальних гарантій військовослужбовців та членів їх сімей 17 липня 2024 року відбулось засідання місцевої комісії Великолепетиської селищної військової адміністрації з питань надання одноразової грошової допомоги військовослужбовцям та членам їх сімей відповідно до Програми підтримки військовослужбовців Великолепетиської селищної територіальної громади, які брали (беруть) участь в захисті України від збройної агресії рф та членів їх сімей на 2024 рік.

Під час засідання Розглянули:

  • Звернення щодо надання допомоги на лікування військовослужбовцям, які отримали поранення та знаходилися (знаходяться) на лікуванні після 24.02.2022 року;
  •  Звернення родин загиблих військовослужбовців, який загинули після 24.02.2022 року під час виконання бойового завдання;

         Звернення щодо надання фінансової допомоги військовослужбовцям, які після 24.02.2022 року були призвані на військову службу під час мобілізації до лав Збройних сил України та інших військових формувань, а також військовослужбовцям, що проходять військову службу та стоять на захисті України від збройної агресії рф;

         Можливість надання фінансової допомоги дітям військовослужбовців до Міжнародного дня захисту дітей (01 червня);

         Звернення членів родин військовослужбовців які вважаються зниклими безвісти та захоплені у полон.

Розмір одноразової грошової допомоги визначила Комісія по кожному конкретному виду допомог а саме:

  • 3 - військовослужбовцям з Великолепетиської селищної територіальної громади, які поранені та знаходилися (знаходяться) на лікуванні після 24.02.2022 року було надано допомогу на загальну суму 95000 грн.
  • 1- члену сімї загиблого військовослужбовця, який загинув після 24.02.2022 року під час виконання бойового завдання та захисту Батьківщини надано допомогу у розмірі 50000 грн.

         13 - військовослужбовцям з Великолепетиської селищної територіальної громади, які після 24.02.2022 року були призвані на військову службу під час мобілізації до лав Збройних сил України та інших військових формувань, а також військовослужбовцям, що проходять військову службу та захищають територію Україну від збройної агресії рф, надано допомогу у розмірі по 10000 грн. кожному на загальну суму 130000 грн.

  • 1 - члену сім’ї військовослужбовця Великолепетиської селищної територіальної громади, які вважається зниклим безвісті надано допомогу у розмірі по 10000 грн.

         13 - дітям (віком до 18 років) військовослужбовців з Великолепетиської селищної територіальної громади до Міжнародного дня захисту дітей (01 червня) надано допомогу у розмірі по 1000 грн на кожну дитину на загальну суму 13000 грн.

 Нагадуємо що грошова допомога надається одноразово за кошти з місцевого бюджету та призначається відповідно до програми підтримки, лише для військовослужбовців з Великолепетиської селищної територіальної громади та членів їх сімей.

І з вірою у перемогу продовжуємо підтримувати військовослужбовців, які захищають нашу Батьківщину.

Дякуємо Захисникам та Захисницям, які утримують лінію оборони та дають гідну відсіч ворогу.

Бережіть себе. Усе буде Україна. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь