Великолепетиська селищна рада
Херсонська область, Каховський район

Херсонський обласний гуманітарний хаб в місті Дніпро продовжує свою плідну роботу із забезпечення допомогою жителів Херсонської області, які втікаючи від війни, знайшли прихисток в місті Дніпро

Дата: 25.07.2024 21:40
Кількість переглядів: 34

Фото без опису

Продовжується реалізація проєкту з гуманітарної допомоги у вигляді продуктових наборів, які забезпечено Global Empowerment Mission (GEM) у партнерстві з Howard G. BUFFETT Foundation (HGBF), та яку допомогли доставити волонтери фонду GEM.

Протягом 10 днів з моменту початку роботи ХАБу зареєстровано понад 270 родин та видано 266 продуктових від Global Empowerment Mission (GEM) у партнерстві з Howard G. BUFFETT Foundation (HGBF) і 266 гігієнічних наборів, які отримано від Херсонського обласного гуманітарного штабу.

Додатково херсонці можуть отримати психологічну та юридичну допомоги, а також допомогу з працевлаштування та пошуку роботи.

  • Спеціаліст з БФ «Право на захист» надає свої послуги що щочетверга з 10:00 до 12:00.
  • Також можливо скористатись послугою логопеда з БО «Глобал 22». Послуга логопеда за попередньою домовленістю в приміщенні ХАБу або за телефонами: 06755147250669919589.
  • Що понеділка з 10:00 здійснюється прийом ВПО з Херсонщини спеціалістом центру зайнятості населення.

Посилання на Телеграм канал Херсонського гуманітарного ХАБу в місті Дніпро

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь