Великолепетиська селищна рада
Херсонська область, Каховський район

Випадково надали дані своєї платіжної картки чи інтернет-банкінгу на підозрілому сайті? У такому разі слід діяти не зволікаючи, відповідно до наступних рекомендацій.

Дата: 08.08.2024 14:29
Кількість переглядів: 21

Фото без опису

📞 Зателефонуйте до банку. Використовуйте номер, зазначений на звороті вашої картки. Це – найшвидший спосіб зв’язатися з банком і отримати необхідну допомогу.

🔒 Попросіть банк негайно заблокувати кошти на Вашому рахунку, щоб запобігти несанкціонованим транзакціям.

❗️ У разі якщо вже відбулося несанкціоноване списання коштів, вимагайте блокування всіх подальших транзакцій. Також надайте звернення до банку – отримувача коштів щодо їх блокування/повернення.

🥷🏻 Якщо Ви вважаєте, що шахраям відомі Ваші логін і пароль від акаунту в соціальних мережах чи іншого сервісу – перевірте всі активні сеанси на тому сервісі, де ви підозрюєте шахрайство. Це можна зробити в налаштуваннях безпеки акаунту. Закрийте всі сеанси, які Вам незнайомі або які розміщені в підозрілих місцях, щоб унеможливити подальший несанкціонований доступ до акаунту.

Не зволікайте з реагуванням у подібних ситуаціях, кожна хвилина може бути важливою для запобігання фінансовим втратам.

ℹ️ Якщо Ви стали жертвою шахрайства, заповніть форму зворотного зв’язку на сайті 💻 кіберполіції (https://ticket.cyberpolice.gov.ua/) або повідомте про цю ситуацію за номером телефону 📞 0 800 505 170.

🔗 Більше про правила безпечної поведінки в Інтернеті читайте на сайті НБУ та Держспецзв’язку #КібербезпекаФінансівhttps://promo.bank.gov.ua/payment-security/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь