Великолепетиська селищна рада
Херсонська область, Каховський район

Головнокомандувач ЗС України привітав воїнів-зв'язківців з професійним святом

Дата: 08.08.2024 14:30
Кількість переглядів: 34

Фото без опису

Шановні воїни-зв’язківці!

Вітаю вас із професійним святом – Днем військ зв'язку!

Зв’язок - це очі та слух війська. Без зв’язку навіть наймогутніша армія стає паралізованою, тому, ваша робота надзвичайно важлива. Особливо відчутна щоденна робота військових зв’язківців нині - в умовах інтенсивних бойових дій.

У перші години повномасштабної збройної агресії російські загарбники намагалися знищити систему військового зв’язку, але їм це не вдалося. Герої-зв’язківці забезпечили збереження керованості військами.

Сьогодні Війська зв’язку та кібербезпеки Збройних Сил України - це сучасний, професійний і технологічний рід військ. Важливо й надалі активно переозброювати наші війська зв’язку та нарощувати їхнє забезпечення новітнім обладнанням, зокрема і натівського зразка.

Дорогі воїни-зв’язківці! Висловлюю Вам щиру подяку за Вашу службу Батьківщині та українському народові.

Окремі слова подяки ветеранам, які за покликом обов’язку повернулися до лав Збройних Сил України, діляться досвідом з колегами, навчають нові покоління військових зв’язківців.

У цей день прошу вшанувати пам’ять українських воїнів-зв’язківців, які віддали життя в боротьбі за незалежність і свободу України!

Вічна слава і вічна пам’ять героям!

Шановні військовослужбовці й працівники Військ зв’язку та кібербезпеки Збройних Сил України, бажаю вам міцного здоров’я, стійкості, мужності, збер


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь