Великолепетиська селищна рада
Херсонська область, Каховський район

Централізований друк та направлення повісток

Дата: 15.08.2024 14:17
Кількість переглядів: 47

Фото без опису

Постановою Кабінету Міністрів України від 9 липня 2024 року № 807 внесено зміни до Порядку проведення призову громадян на військову службу під час мобілізації, на особливий період.
Відповідно до змін:
🔸Централізований друк повісток, які сформовані за допомогою Єдиного державного реєстру призовників, військовозобов'язаних та резервістів, здійснюється Міністерством оборони України (далі - Міноборони) або державними підприємствами, які мають стратегічне значення для економіки і безпеки держави (в поліграфічній галузі)
🔸Направлення надрукованих повісток військовозобов'язаним та резервістам здійснюється засобами поштового зв'язку. Відповідні договори про направлення повісток укладаються між Міноборони, призначеним оператором поштового зв'язку та/або державними підприємствами, які мають стратегічне значення для економіки і безпеки держави (в поліграфічній галузі)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь