Великолепетиська селищна рада
Херсонська область, Каховський район

Підтримати військовослужбовців, їх родини та сім’ї тих, хто поклав своє життя у боротьбі за Волю і Незалежність України - наш головний обов’язок!

Дата: 02.09.2024 14:53
Кількість переглядів: 56

Для забезпечення соціальних гарантій військовослужбовців та членів їх сімей затверджена місцева Програма підтримки військовослужбовців Великолепетиської селищної територіальної громади, які брали (беруть) участь в захисті України від збройної агресії рф та членів їх сімей на 2024 рік.

Фото без опису

Напрями діяльності та заходи Програми на 2024 рік передбачають:

  • Надання одноразової грошової допомоги військовослужбовцю або одному із членів сім'ї військовослужбовця, який був призваний на військову службу під час мобілізації, на особливий період, на військову службу за контрактом та який отримав поранення за ступенем тяжкості (легкі, середні, тяжкі) під час введення бойових дій (несення військової служби) в Україні.
  • Надання одноразової грошової допомоги сім'ям учасників бойових дій, бійців-добровольців, а також військовозобов'язаних, які були призвані на військову службу під час мобілізації, на особливий період, на військову службу за контрактом, які загинули після 24.02.2022 року під час виконання бойового задання (несення військової служби) в Україні.
  • Надання одноразової грошової допомоги військовослужбовцям, які після 24.02.2022 року були призвані на військову службу під час мобілізації до лав Збройних сил України та інших військових формувань, а також військовослужбовцям, що проходять військову службу для захисту України від збройної агресії рф.
  • Надання одноразової грошової допомоги членам сім’ї військовослужбовців зниклих безвісти під час виконання військових обов'язків та членам сім’ї військовополонених.
  • Надання одноразової грошової допомоги до Міжнародного дня захисту дітей (01 червня) дітям (віком до 18 років) загиблого(ї)/померлого(ї) військовослужбовця; безвісти зниклого(ї) військовослужбовця; військовополоненого; учасників бойових дій, які брали (беруть) участь в захисті України, або які мають статус згідно Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту»

 

📩 Для додаткової інформації щодо пакету документів для отримання допомоги просимо звертатися:

📧 електронну пошту velikolepetihska.va.np@ukr.net

📨 в особисті повідомлення Фейсбук

за телефоном +380990254586

 

І з вірою у перемогу продовжуємо підтримувати військовослужбовців, які захищають нашу Батьківщину.

Дякуємо Захисникам та Захисницям, які утримують лінію оборони та дають гідну відсіч.

Працюємо заради розвитку громади й рідної України.

Слава Україні!

Слава ЗСУ!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь