Великолепетиська селищна рада
Херсонська область, Каховський район

Інформація для внутрішньо-переміщених осіб

В Україні працює спеціальний чат-бот «Турботник» для допомоги ВПО

Система дозволяє отримати допомогу через Центри надання адміністративних послуг у цілому ряді областей: Закарпатській, Івано-Франківській, Рівненській Полтавській, Тернопільській, Житомирській, Чернівецькій, Черкаській, Вінницькій, Волинській, Хмельницькій та Львівській .

12:11 15.07.2024

Юридичний порадник для ВПО зібрав контакти, які можуть бути корисними для евакуації

У звʼязку із загостренням ситуації і активізацією збройної агресії рф військові цивільні адміністрації закликають мешканців прикордонних населених пунктів евакуюватися у більш безпечні регіони. Водночас із низки населених пунктів оголошено примусову евакуацію.

15:15 03.06.2024

Правовий дайджест реформ щодо захисту внутрішньо переміщених осіб та осіб постраждалих від збройної агресії за період січень – березень 2024 р.

Правовий дайджест реформ щодо захисту внутрішньо переміщених осіб та осіб постраждалих від збройної агресії за період січень – березень 2024 р. - завантажити

20:13 08.05.2024

Як знятися з обліку ВПО?

Українцям, які повертаються до рідних домівок після деокупації територій або ж за умови зниження небезпеки обстрілів міст і сіл, необхідно знятись з обліку ВПО.

08:15 26.04.2024

Способи проходження ідентифікації для ВПО, які отримують пенсію через Ощадбанк

Пенсіонери, які набули статусу внутрішньо переміщеної особи до 24 лютого 2022 року й отримують пенсію в АТ «Ощадбанк», мали пройти фізичну ідентифікацію до 31 березня 2024 року. Про це йдеться на сайті Донецької ОВА.

11:42 18.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь