Цивільний захист

02 Березня, 2022 р., 11:50
- другий день весни у Великолепетиській громаді спокійно. Ворожої техніки на території немає. Комунальні служби, заклади та підприємства, які забезпечують життєдіяльність громади працюють.
01 Березня, 2022 р., 12:34
Важливо! На території Великолепетиської громади повністю налагоджено процес випікання та доставки хлібу. Проте зараз наші місцеві пекарні зіштовхнулися з іншою проблемою – запаси дріжджів швидко зменшуються. У зв’язку з цим пекарня Шокіна П.М готова випікати бездріжджовий хліб на хмелю.
28 Лютого, 2022 р., 17:24
До уваги жителів Великолепетиської громади! Повідомляємо про впровадження комендантської години на території селищної ради та початок роботи патрулів (Розпорядження селищного голови)
25 Лютого, 2022 р., 18:33
До уваги жителів Великолепетиської громади! Повідомляємо, що на сьогодні усі бажаючі можуть записатися до територіальної оборони! 
25 Лютого, 2022 р., 18:29
Звернення Великолепетиського селищного голови Максима Колокота станом на 12:00 25 лютого
23 Лютого, 2022 р., 13:32
До уваги усіх жителів Великолепетиської громади, керівників комунальних закладів, установ, підприємств, старост старостинських округів. Публікуємо для ознайомлення інформаційні матеріали щодо дій населення у разі надзвичайної ситуації або воєнних дій. 
04 Лютого, 2022 р., 13:53
До уваги керівників закладів, установ, оганізацій та жителів Великолепетиської громади ПРОТОКОЛ № 6  засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій 
16 Вересня, 2021 р., 10:15
Потреба у безпеці є основною з базових потреб людини. Водночас статистика виникнення надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, кількість пожеж, які щороку виникають на території Херсонської області свідчить, по-перше, про постійну загрозу безпечного існування людей, по-друге, про необхідність існування діючої системи цивільного захисту.
26 Серпня, 2021 р., 16:29
Великолепетиський селищний голова Максим Колокот взяв участь у командно-штабних навчаннях (КШН) з органами управління та силами цивільного захисту Каховської районної державної адміністрації при виникненні надзвичайних ситуацій.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь