Відбулася позачергова чотирнадцята сесія Великолепетиської селищної ради

Дата: 13.09.2021 11:00
Кількість переглядів: 737

10 вересня відбулася позачергова чотирнадцята сесія Великолепетиської селищної ради. На засіданні депутати затвердили фінансові плани та звіти комунальних підприємств селища, внесли зміни до селищного бюджету на 2021 рік та прийняли рішення «Про прогноз бюджету Великолепетиської селищної територіальної громади на 2022-2024 роки».

Фото без опису

Між тим, сесією селищної ради було затверджено положення про платні медичні послуги в КНП «Великолепетиська лікарня», внесено зміни до структури та граничної чисельності лікарні щодо зменшення штатних одиниць підприємства згідно штатного розпису.

Як уже повідомлялося раніше, прийняття даного рішення аргументовано перш за все  скрутним фінансовим положенням даного підприємства, та  зростанням кредиторської заборгованості по заробітній платі перед  працівниками лікарні. Так після перегляду структури та штатної чисельності КНП «Великолепетиська лікарня» Великолепетиської селищної ради було приведено їх в норму, що тим самим відповідає сумі фінансування  згідно укладеного договору №4013-Е421-Р000/01 про медичне обслуговування населення  за програмою медичних гарантій з національною службою здоров’я України. Відповідна зміна структури та штатної чисельності  дасть змогу покращити фінансове становище підприємства тим самим не допустить погіршення  медичних послуг, які будуть надаватися населенню Великолепетиської та Рубанівської громадам.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь