Великолепетиська селищна рада
Херсонська область, Каховський район

Цифрова грамотність та безпека в інтернеті в умовах військового стану

«Калькулятор фейків» дає змогу кожному українцю швидко з’ясувати, правдива перед ним новина чи фейкова. Користування інструментом дуже просте

«Асоціація інноваційної та цифрової освіти» та ГО Детектор медіа за сприяння Міністерство культури та інформаційної політики України і Національного демократичного інституту (NDI) розробили інноваційний інструмент «Калькулятор фейків», який дає змогу кожному українцю швидко з’ясувати, правдива перед ним новина чи фейкова.

11:00 13.06.2024

Попереджаємо про чергову шахрайську схему!!! На месенджери українців надходить розсилка від нібито «Ощадбанку» або інших українських банків про можливість отримати грошову допомогу

На месенджери українців надходить розсилка від нібито «Ощадбанку» або інших українських банків про можливість отримати грошову допомогу.

11:36 26.05.2024

«Легкий заробіток у TikTok» — зловмисники розсилають користувачам WhatsApp шахрайські повідомлення

Аферисти пропонують привабливу пропозицію онлайн-заробітку до кількох тисяч гривень на день. Схема не нова, проте ми нагадуємо вам про небезпеку таких посилань з невідомих номерів.

11:19 22.05.2024

Міжнародна гуманітарна організація CARE попереджає про шахрайство щодо надання фінансової допомоги

20 травня 2024 - У світлі зростаючої кількості схем шахрайства, пов'язаних з отриманням багатоцільової фінансової допомоги, міжнародна гуманітарна організація CARE звертається до українців із закликом бути особливо обережними при наданні своїх персональних даних.

16:08 21.05.2024

Хакерські атаки та як від них захиститися: рекомендації кіберполіції

Хакери, наряду з шахраями, є однією з небезпек сучасного інтернету. Тому для безпечного користування мережею корисно бути обізнаними щодо основних методів кібератак і способів захисту від них.

17:36 14.05.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь