Новини Великолепетиської селищної ради

21 Березня, 2024 р., 12:12
 Інформаційна війна росії проти України триває – окупанти, намагаючись позбавити українців доступу до правдивої інформації, поширюють власну пропаганду. Сьогодні говоримо про діпфейки, які розвиваються стрімко і набувають обертів в межах масштабних кампаній дезінформації.
21 Березня, 2024 р., 12:11
Ми можемо очікувати, що з приходом весни усе “розквітне”: не тільки на вулиці, але й настрій. Але може статися навпаки: відомо, що організм людей по-різному адаптується до змін погоди. І прихід нового сезону дійсно впливає на наше ментальне здоров’я. Тому, навіть якщо сонце вже б’є променями в вікно, бути не в доброму гуморі навесні – нормально. Чому так відбувається і як з цим впоратися, читай у каруселі.
21 Березня, 2024 р., 12:09
 Новини про відважну боротьбу та опір загарбникам, які демонструють мешканці Криму.  В Сімферополі місцева жителька в знак протесту проти так званих “виборів владіміра путіна” залила зеленку в урну для бюлетенів. Проти жінки окупанти незаконно порушили кримінальну “справу”.
21 Березня, 2024 р., 12:09
Це рішення було прийнято 20 березня Комітетом Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування. Пропозиції щодо перейменування надійшли від громад, а також враховувались рекомендації Українського інституту національної пам'яті та Національної комісії зі стандартів державної мови. Остаточне затвердження зміни назви здійснить Верховна Рада.
21 Березня, 2024 р., 12:08
Кабінет Міністрів України затвердив Порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для здійснення заходів з ментальної, спортивної, фізичної, психологічної реабілітації та професійної адаптації.
20 Березня, 2024 р., 12:07
Легкі черепно-мозкові травми, спричинені дією вибухової хвилі, супроводжували всі війни, відколи вперше застосували артилерію. Після початку повномасштабної війни росії проти України, так звана «контузія» стала справжнім викликом для боєздатності наших підрозділів. Погляд на проблему «крізь пальці» та недостатня вивченість цього виду ураження і його наслідків призвели до формування безлічі міфів. Разом з неперевершеними фахівцями Центр психічного здоров'я та реабілітації "Лісова поляна" МОЗ України розглядаємо найрозповсюдженіші з них:
20 Березня, 2024 р., 12:07
Народжена за кордоном дитина, у якої принаймні один із батьків є громадянином України, також є громадянином України.
20 Березня, 2024 р., 12:05
Горювання — природна реакція на втрату. Неможливо прожити цей процес за людину або пришвидшити його. Найкращий шлях підтримати — бути поруч, запропонувати допомогу, надати безпечний простір для взаємодії.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь