Новини Великолепетиської селищної ради

27 Січня, 2022 р., 13:54
Відсьогодні усі школярі Херсонщини, у тому числі і нашої Великолепетиської громади навчаються дистанційно. Відповідне рішення ухвалила регіональна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під керівництвом заступника голови Херсонської облдержадміністрації Миколи Якименка.
27 Січня, 2022 р., 08:22
У рамках Всеукраїнського семінару «Розвиток шкільного футболу», який проведено 24-25 січня 2022 року в м. Київ, Українською асоціацією футболу спільно з Міністерством освіти і науки України та Інститутом модернізації змісту освіти відбулося вручення нагород вчителям - переможцям обласного етапу Всеукраїнського конкурсу на кращий урок футболу та кращий інноваційний урок фізичної культури.
26 Січня, 2022 р., 15:41
З початку тижня на території Великолепетиської громади неабияк засніжило. Роботи з прогортання снігу та посипання доріг і тротуарів тривають. Протягом двох днів працівники з благоустрою селищної ради приступали до робіт з четвертої години ранку. Прогортали та посипали протиожеледною сумішшю пішохідні зони селища, автобусні зупинки, шлях через міст.
26 Січня, 2022 р., 14:09
25 січня у новому форматі відбулася чергова 19 сесія Великолепетиської селищної ради. Під головуванням селищного голови Максима Колокота, за допомогою системи електронного голосування "Голос" депутати прийняли ряд рішень із різних питань життєдіяльності громади.
24 Січня, 2022 р., 14:05
Днями до Великолепетиської громади було доставлено установку для ямкового ремонту асфальтобетонних покриттів. Отож зовсім скоро наші дороги ремонтуватимуться значно швидше та якісніше, а головне - власними силами, без залучення сторонніх підрядників і організацій.
24 Січня, 2022 р., 13:34
Мишоподібні гризуни. У першій половині січня погодні умови були сприятливими для подальшого розвитку та розселення мишоподібних гризунів. В центральних районах області відмічено незначне збільшення чисельності шкідників.
24 Січня, 2022 р., 11:32
Перше у новому році спільне засідання постійних депутатських комісій Великолепетиської селищної ради пройшло досить продуктивно але дещо незвично. Цього дня у тестовому режимі депутати спробували систему електронного голосування «ГОЛОС», придбану та технічно освоєну селищною радою напередодні.
22 Січня, 2022 р., 08:11
Селищний голова Максим Колокот звітував про свою роботу перед жителями Великолепетиської територіальної громади.
20 Січня, 2022 р., 13:38
Жителі старостинських округів Великолепетиської територіальної громади тепер в рази швидше отримуватимуть невідкладну медичну допомогу сімейних лікарів та необхідну своєчасну госпіталізацію.
14 Січня, 2022 р., 14:04
14 січня селищний голова Максим Колокот провів плановий виїзний прийом громадян у Малій Лепетисі. Разом із секретарем селищної ради Людмилою Лич та старостою Ольгою Барановською вислухали звернення жителів старостинського округу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь