Новини Великолепетиської селищної ради

20 Грудня, 2021 р., 09:58
Щороку всі дітки з нетерпінням чекають на зиму. Адже цей час просто казковий – розпочинаються новорічні та різдвяні свята. А ще всі живуть в очікуванні дива та подарунків у ніч, коли на землю сходить добрий чарівник – Святий Миколай.
17 Грудня, 2021 р., 13:23
16 грудня під головуванням селищного голови Максима Колокота проведено позачергову сімнадцяту сесію селищної ради. Згідно порядку денного розглянуто 17 питань.
17 Грудня, 2021 р., 08:49
Кожний 90-річний ювілей жителів є нашою гордістю, у кожного з них своя історія, свої секрети довголіття. Таку подію можна назвати важливою в житті не тільки ювіляра, але і всієї громади. Адже ці люди є очевидцями багатьох подій, носіями наших традицій, глибокої життєвої мудрості. 16 грудня свій 90-й день народження відзначив житель Великої Лепетихи Антоненко Юрій Миколайович.
14 Грудня, 2021 р., 15:58
 Я щиро вдячний всім учасникам ліквідації наслідків найбільшої техногенної катастрофи ХХ століття. Ви виявили героїзм та мужність у тих страшних для всього світу обставинах. Наслідки техногенної аварії були б ще жахливішими, якби не мужність тих людей, які вже у перші дні прибули на Чорнобильську атомну електростанцію.
13 Грудня, 2021 р., 14:52
Незабаром у Великолепетиській громаді з’явиться новенький санітарний легковий автомобіль, яким сімейні лікарі Центру первинної медико-санітарної допомоги будуть відвідувати пацієнтів старостинських округів громади.
13 Грудня, 2021 р., 08:49
Великолепетиський Центр первинної медико-санітарної допомоги поповнився сучасним медичним обладнанням. В рамках реалізації партнерського проєкту ПРООН «Посилення стійкості громад Херсонської області» медичний заклад отримав чотири портативних телемедичних діагностичних комплекси, які забезпечуватимуть діагностику функцій пацієнта, а також отримання, зберігання та передачу інформації про фізіологічні параметри організму хворого.
10 Грудня, 2021 р., 13:25
До вашої уваги проєкт бюджету Великолепетиської селищної територіальної громади  на 2022 рік
10 Грудня, 2021 р., 11:44
У звя'зку із послабленням карантинних обмежень на території Херсонської області та введенням "жовтого" рівня епідемічної небезпеки просимо ознайомитися  з додатковими обмежувальними протиепідемічними заходами, передбаченими для "зеленого" рівня епідемічної небезпеки.
10 Грудня, 2021 р., 11:18
9 грудня проведено чергове засідання виконавчого комітету Великолепетиської  селищної ради під головуванням селищного голови Максима Колокота.
08 Грудня, 2021 р., 14:57
7 грудня, святкового Дня місцевого самоврядування, в обласному центрі обговорено та вирішено ряд важливих і актуальних для Великолепетиської громади питань.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь