Новини Великолепетиської селищної ради

03 Грудня, 2021 р., 08:07
«Наповнення селищного бюджету є нашою головною ціллю, - щоразу акцентує увагу селищний голова Максим Колокот. – Адже розвивати Великолепетиську громаду, покращувати добробут та підвищувати рівень життя її мешканців зможемо лише тоді, коли буде за що».  Дійсно, з пустим бюджетним гаманцем далеко не заїдемо, а тому протягом року селищною радою ретельно відпрацьовуються різні шляхи його наповнення.
27 Листопада, 2021 р., 06:24
Засвітимо свічі в скорботні хвилини. Пошлемо молитву в небесні глибини. Молитву до Бога, молитву за тих,  Чий голос від голоду в муках затих. Зосталось позаду сумне лихоліття, Та журиться й плаче калинове віття. Дивляться з вічності душі невинні. Забути те лихо ми не повинні.
26 Листопада, 2021 р., 15:44
Великолепетиська громада вкрай занепокоєна ситуацією, що складається стосовно неконтрольованого підвищення тарифів на електроенергію та послуги з розподілу електроенергії для населення і бюджетних споживачів. Про це повідомив селищний голова Максим Колокот  народному депутату України Павлу Павлішу, передавши йому відповідне звернення.
26 Листопада, 2021 р., 06:29
Практично через 8 років з моменту створення проектної документації та початку монтажних робіт по вул. Дніпровська (Кірова) нарешті увімкнуто вуличне освітлення. 
25 Листопада, 2021 р., 13:03
З метою створення в територіальній громаді оптимальної освітньої мережі, необхідних умов для надання учням якісної освіти, забезпечення доступності та якості освіти, урізноманітнення варіантів освітніх послуг, підвищення економічної ефективності роботи освітніх закладів, ефективного використання матеріально-технічних, кадрових, фінансових та управлінських ресурсів було затверджено план заходів щодо формування спроможної освітньої мережі Великолепетиської селищної ради на 2022-2023 роки.
25 Листопада, 2021 р., 11:49
Актуальні питання розвитку охорони здоров’я в умовах реформування галузі та поточні робочі питання під час опору пандемії COVID-19 обговорили 24 листопада у м. Херсон.
23 Листопада, 2021 р., 17:46
23 листопада селищний голова Максим Колокот взяв участь у зустрічі з новообраним народним депутатом України Сергієм Козирем. Разом з очільниками районних державних адміністрацій та головами територіальних громад 184 виборчого округу обговорювали найбільш болючі актуальні питання громад, які потребують уваги і першочергово вирішення.
23 Листопада, 2021 р., 16:22
22 листопада відбувся заключний етап конкурсу на заміщення вакантної посади практичного психолога комунального закладу «Інклюзивно-ресурсний центр» Великолепетиської селищної ради, який передбачав складання кваліфікаційного іспиту та проведення співбесіди.
22 Листопада, 2021 р., 08:31
Стратегія розвитку – це головний документ для розвитку громади. У ньому визначені найважливіші завдання, що ставить перед собою громада на певний період (у нашому випадку п’ять років). У Стратегію вносяться ті напрямки діяльності та найбільш нагальні цілі, яких необхідно досягти за ці п’ять років. Їх виконання – це фундамент подальшого розвитку громади.
19 Листопада, 2021 р., 16:37
18 листопада під головуванням селищного голови Максима Колокота відбулася позачергова шістнадцята сесія селищної ради.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь