Новини Великолепетиської селищної ради

23 Березня, 2024 р., 12:00
13 людей постраждало від вибухонебезпечних предметів на Херсонщині.
23 Березня, 2024 р., 11:59
Готові до національного мультитесту? Саме час створити персональний кабінет на сайті Українського центру оцінювання якості освіти (УЦОЯО). Шерте паспорт через Дію під час реєстрації та підтверджуйте особу Дія.Підписом при вході — зручно та швидко.
23 Березня, 2024 р., 11:58
Метою Закону є вдосконалення механізмів забезпечення деяких прав військовослужбовців, зокрема, на інформацію, медичне забезпечення, відпустки, визначення втрати працездатності, правового регулювання інших питань, пов’язаних із реалізацією прав військовослужбовців та військових посадових осіб під час проходження військової служби.
23 Березня, 2024 р., 11:52
«Вода для миру» – саме таким сьогодні є заклик ООН до світу. Удар по гідроспорудах ДніпроГЕС – саме такою сьогодні є відповідь росії, як країни-учасниці ООН.
22 Березня, 2024 р., 12:15
Загубили атестат при евакуації, віддали мамі диплом чи втомились постійно ксерити? Тепер це не проблема, бо документи завжди у вашому смартфоні — у Дії  Тож влаштовуйтеся на роботу, подавайтеся на гранти чи хизуйтеся дипломом серед друзів просто з Дією.
22 Березня, 2024 р., 11:57
Повітряна тривога може застати вас де завгодно, але не завжди є можливість добігти до укриття. Як убезпечити себе в такому випадку 
22 Березня, 2024 р., 11:56
Задля уніфікації освітніх послуг для ветеранів війни та членів їхніх сімей на веб-платформі е-Ветеран фахівцями Мінветеранів створено і функціонує Єдина база знань для ветеранів війни та членів їхніх сімей.
22 Березня, 2024 р., 11:55
Четверо з них – повернуті з ТОТ, ще п’ятеро – повернуті в межах реалізації затвердженого плану дій Президента України Bring Kids Back UA. Сьогодні ми вже зустріли 3-річних сестричок, 6-річного хлопчика та 10-річну дівчинку з дитбудинків, щодо повернення яких зверталися опікуни та родичі до нашого Офісу (Офіс Омбудсмана України). Також наш Офіс допоміг возз’єднатися мамі з 12-річною донькою. Всі вони вже на території України.
21 Березня, 2024 р., 12:12
 Інформаційна війна росії проти України триває – окупанти, намагаючись позбавити українців доступу до правдивої інформації, поширюють власну пропаганду. Сьогодні говоримо про діпфейки, які розвиваються стрімко і набувають обертів в межах масштабних кампаній дезінформації.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь