Новини Великолепетиської селищної ради

05 Лютого, 2021 р., 09:31
  Великолепетиська державна податкова інспекція Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі повідомляє графік виїздів спеціалістів за місцем проживання громадян для приймання декларацій про майновий стан та доходи у 2021 році.
05 Лютого, 2021 р., 08:22
Вітаємо з Днем народження члена виконкому селищної ради Страх Володимира Володимировича. Від щирого серця бажаємо Вам міцного здоров’я, великого щастя, сімейного благополуччя, щоб сонце завжди яскраво світило у Вашому домі, щоб на Вашому життєвому шляху не було ніяких перешкод.
04 Лютого, 2021 р., 16:26
До селищної ради надійшло звернення мешканців Малолепетиського старостинського округу з приводу якнайшвидшого вирішення питання стосовно медичного обслуговування жителів на згаданій території. «Більшість нас люди похилого віку та громадяни з малолітніми дітьми, що потребують послуг лікаря» - йдеться у зверненні.
04 Лютого, 2021 р., 13:46
Відділ соціально-культурної сфери Великолепетиської селищної ради повідомляє, що з 1 січня 2021 року розпочато перереєстрацію документів для громадян пільгової категорії, які проживають на території Великолепетиської територіальної громади:
04 Лютого, 2021 р., 13:40
    01 лютого голова Великолепетиської територіальної громади Максим Колокот провів щотижневу апаратну нараду за участю начальників відділів селищної ради, керівників комунальних закладів, організацій та установ селища, старост старостинських округів.
29 Січня, 2021 р., 13:13
  28 січня відбулося засідання виконавчого комітету Великолепетиської селищної ради, яке пройшло під головуванням очільника Великолепетиської територіальної громади Максима Колокота. У ході засідання розглянуто низку важливих питань.
29 Січня, 2021 р., 13:07
   Шановні жителі Великолепетиської територіальної громади! З 1 лютого буде відновлено видачу талонів на безоплатний проїзд міським автобусним маршрутом по селищу Велика Лепетиха пільгових категорій громадян. Крім цього, повідомляємо, що для пільгових категорій мешканців Малолепетиського, Катеринівського, Князегригорівського старостинських округів також видаватимуться талони на безоплатний проїзд приміським автобусним сполученням у межах Великолепетиської територіальної громади.
25 Січня, 2021 р., 12:59
  22 січня під головуванням голови Великолепетиськї територіальної громади Максима Колокота відбулася позачергова четверта сесія селищної ради VIII скликання. Депутати прийняли рішення з усіх питань порядку денного, які попередньо розглядалися на спільному засіданні постійних комісій селищної ради.
13 Січня, 2021 р., 11:19
   До уваги жителів Великолепетиської територіальної громади  З 11 січня розпочав роботу відділ «Центр надання адміністративних послуг» Великолепетиської селищної ради  по наданню адміністративних послуг населенню територіальної громади.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь